Νέα της ΕΝΑ

11/6/2018
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το νέο BLOG από τα ENA FOOD Cash&Carry έχει «ανέβει» και σας καλωσορίζει!

Τα ENA FOOD Cash&Carry, με μακρά εμπειρία στην αγορά τροφίμων, συναντούν καθημερινά με αποτελεσματικότητα τις ανάγκες κάθε επαγγελματία. Τη Δευτέρα 11 Ιουνίου, η εταιρεία κάνει ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στους πελάτες της και τους καλωσορίζει στο νέο πρωτοποριακό BLOG, blog.enafood.gr.

Περισσότερα
23/04/2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ENA FOOD CASH&CARRY Βόλου: Πιο ανανεωμένο από ποτέ!

Σε πλήρη ανακαίνιση του καταστήματός της στο Βόλο, προχώρησε η αλυσίδα ENA Food Cash & Carry. Το κατάστημα είναι πλέον έτοιμο να υποδεχτεί όλους τους επαγγελματίες μαζικής εστίασης και λιανικής πώλησης της περιοχής, απαντώντας στην πράξη σε κάθε τους ανάγκη για ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.
 

Περισσότερα
23/04/2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ανανεωμένο το ENA FOOD CASH&CARRY Καρδίτσας!

Το κατάστημα της ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY στην Καρδίτσα ανακαινίστηκε και προσκαλεί όλους τους επαγγελματίες μαζικής εστίασης και λιανικής πώλησης της περιοχής, για να το επισκεφθούν από κοντά και να γνωρίσουν την νέα εμπειρία αγορών που προσφέρει. Με ολοκαίνουριους χώρους και άρτια οργάνωση το ανανεωμένο κατάστημα διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων στις πιο προσιτές κι ανταγωνιστικές τιμές της λιανικής, με την υπογραφή της άριστης ποιότητας της  αλυσίδας. 

Περισσότερα
13/12/2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Νέο ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY στην Πυλαία!
Η αλυσίδα εγκαινιάζει το 2ο κατάστημά της στη Θεσσαλονίκη

Η ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY εγκαινίασε την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου το δεύτερο κατάστημά της στη Θεσσαλονίκη, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την παρουσία της στην περιοχή  με στόχο να προσφέρει περισσότερες επιλογές στους επαγγελματίες πελάτες της.


Περισσότερα
17/10/2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
To πρώτο ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY στην Λάρισα
Η αλυσίδα εγκαινιάζει το 4ο κατάστημα της στην Κεντρική Ελλάδα!

Το πρώτο κατάστημα της ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY στη Λάρισα είναι πραγματικότητα και από σήμερα, Τρίτη 17 Οκτωβρίου, ανοίγει τις πόρτες του επαγγελματίες μαζικής εστίασης και λιανικής πώλησης της περιοχής. Στα ράφια του ολοκαίνουριου καταστήματος προσφέρεται μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε συμφέρουσες τιμές, με την υπογραφή της άριστης ποιότητας της  αλυσίδας.

Περισσότερα
16/12/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το πρώτο ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY στη Ρόδο!
 Η αλυσίδα καταστημάτων χονδρικής ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY εγκαινιάζει το πρώτο κατάστημα στα Δωδεκάνησα


Η ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY ανοίγει το πρώτο της κατάστημα χονδρικής πώλησης στη Ρόδο, ξεκινώντας δυναμικά τη δραστηριοποίησή της στα Δωδεκάνησα! Οι επαγγελματίες Λιανικής πώλησης, Μαζικής εστίασης και Τουρισμού του νησιού αποκτούν ένα νέο, πολύτιμο συνεργάτη που διαθέτει προϊόντα άριστης ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλους.
Περισσότερα
06/07/2016

ΟΙ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗ ΧΙΟ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ. Η αλυσίδα καταστημάτων χονδρικής ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY εγκαινιάζει νέο κατάστημα στην περιοχή της Χίου.

Εγκαίνια σε ένα νέο κατάστημα χονδρικής πώλησης κάνει η αλυσίδα ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY, ξεκινώντας τη δραστηριοποίησή της στη Χίο και προσφέροντας σε όλους τους επαγγελματίες εμπορίας τροφίμων και μαζικής εστίασης του νησιού, υψηλή ποιότητα στις πιο συμφέρουσες τιμές.
Το κατάστημα ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY που θα εγκαινιαστεί την Πέμπτη, 07/07/2016, βρίσκεται στην Αγ. Σπυρίδωνος 92 εκτείνεται σε 1520 τ.μ. και διαθέτει άνετο χώρο 50 θέσεων στάθμευσης. Με 11 άτομα προσωπικό στην υπηρεσία των πελατών του, το νέο ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY της Χίου αποτελεί τη νέα πρόταση στη διάθεση ποιοτικών προϊόντων στο νησί.
Περισσότερα
17/06/2015

Αναβαθμισμένη κάρτα προνομίων «ENA PROFIT» από την ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY και την ΑΒ Βασιλόπουλος

Η ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY, εταιρία που ανήκει στον Όμιλο της ΑΒ Βασιλόπουλος, αναβαθμίζει  την κάρτα προνομίων «ΕΝΑ PROFIT»  σε Κάρτα Προωθητικών Προνομίων, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους πελάτες της να κερδίζουν ακόμα περισσότερο.

Η «ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY», που εδώ και 25 χρόνια στηρίζει τον επαγγελματία με αξεπέραστη ποιότητα και τις καλύτερες τιμές της αγοράς, δίνει λύσεις που απαντούν σε κάθε ανάγκη.
Περισσότερα
29/03/2016

Νέα facebook & Linkedin σελίδα από την ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY

Η εταιρεία μας καλεί να επισκεφθούμε τις δύο ολοκαίνουργιες ηλεκτρονικές σελίδες της

Η ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY, εταιρεία που ανήκει στον Όμιλο της ΑΒ Βασιλόπουλος, ενισχύει την ηλεκτρονική της παρουσία με δύο καινούργιες σελίδες σε facebook και Linkedin.

Η εταιρεία, που εδώ και 25 χρόνια στηρίζει τον επαγγελματία, τους πελάτες, το προσωπικό και τους συνεργάτες, προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες της, τώρα και ηλεκτρονικά.
Περισσότερα

add.to.shopping.list.title
add.to.shopping.list.no.lists
add.to.shopping.list.already.in.list
add.to.shopping.list.added.successfully