Υπηρεσίες Χονδρικού Εμπορίου

Το δίκτυο καταστημάτων ΕΝΑ FOOD c&c στηρίζει τον επαγγελματία


Το δίκτυο καταστημάτων ΕΝΑ FOOD c&c
προσφέρει ευρεία ποικιλία προϊόντων, δίνοντας έμφαση στις ιδιαίτερες ανάγκες του επαγγελματία – συνεργάτη, πάντα με την εγγυημένη ποιότητα της ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Παράλληλα, η αγοραστική δύναμη της ΑΒ μπορεί να εγγυηθεί την καλύτερη ποιότητα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Υποστηρίζει τις αυξημένες και ιδιαίτερες ανάγκες των επαγγελματιών με:

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ, με τις οποίες ανταμοίβει την προτίμηση των συνεργατών στο δίκτυο καταστημάτων ΕΝΑ FOOD c&c.

ΛΗΨΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ, με ευέλικτο τρόπο, μέσω τηλεφώνου, fax ή e-mail ή κατά τη διάρκεια επίσκεψης πωλητή.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ, στα καταστήματα των συνεργατών που λόγω έλλειψης χρόνου ή μεταφορικού μέσου δεν έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους*.

15ΝΘΗΜΕΡΟ ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, που αποστέλλεται στα καταστήματα των πελατών-συνεργατών, εστιασμένο στις ανάγκες του επαγγελματία Λιανικού Εμπορίου ή Μαζικής Εστίασης, με μεγάλες προσφορές σε περισσότερα από 250 προϊόντα.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ
, που πραγματοποιεί συχνές επισκέψεις στα καταστήματα των συνεργατών, προκειμένου να ενημερώσει για extra προσφορές, νέα προϊόντα, αλλά και να δώσει λύσεις καθώς και συμβουλές στα θέματα που απασχολούν τους συνεργάτες μας.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ, φιλική και γρήγορη σε ένα περιβάλλον διαμορφωμένο αποκλειστικά για κάλυψη επαγγελματικών αναγκών.

ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ, που απορρέουν από την αγοραστική δύναμη του ΟΜΙΛΟΥ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.

ΣΥΝΕΧΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, με τη βοήθεια τεχνολογίας αιχμής στο στοκάρισμα των καταστημάτων μας, τον ιδιόκτητο στόλο οχημάτων τελευταίας τεχνολογίας και 3 Διαμετακομιστικά Κέντρα – Αποθήκες της Εταιρίας στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, στα Οινόφυτα Βοιωτίας και στη Μάνδρα Αττικής.

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΔΙΚΤΥΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ, μέσω της νέας υπηρεσίας «Ζητήστε μας να σας καλέσουμε», με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση των συνεργατών.


* Kάτω από ορισμένες προϋποθέσεις που μπορούν εύκολα να σας κοινοποιηθούν μετά από επικοινωνία σας με τη Δ/νση του καταστήματος ή από τον συνεργάτη μας στο τμήμα πωλήσεων της εταιρίας.

add.to.shopping.list.title
add.to.shopping.list.no.lists
add.to.shopping.list.already.in.list
add.to.shopping.list.added.successfully