Το πρώτο ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY στη Ρόδο!

16/12/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το πρώτο ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY στη Ρόδο!
 Η αλυσίδα καταστημάτων χονδρικής ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY εγκαινιάζει το πρώτο κατάστημα στα Δωδεκάνησα

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΑΛΦΑ – ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» που εδρεύει στο Γέρακα Αττικής Λ. Σπάτων 81  (περαιτέρω η «Διοργανώτρια») προκηρύσσει διαγωνισμό με τίτλο «ΕΝΑ FOOD c&c-Χρυσός Οδηγός (ΧΟ)» (περαιτέρω ο «Διαγωνισμός»),. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό όσοι έχουν ηλικία άνω των 18 χρονών, είναι επαγγελματίες μαζικής εστίασης και αναψυχής καθώς και επαγγελματίες λιανικής πώλησης τροφίμων και μη τροφίμων και εγγραφούν στην υπηρεσία newsletter. Από το Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας, (β) τα πρόσωπα συγγένειας α’ βαθμού με τους ανωτέρω και (γ) οι σύζυγοι των εργαζόμενων αυτών. H διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 31/10 έως 6/11.  Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στον Διαγωνισμό χρειάζεται να εγγραφούν στην υπηρεσία newsletter.
Στα πλαίσια του Διαγωνισμού θα ανακηρυχθούν 3 νικητές, κάθε ένας από τους οποίους θα κερδίσει από 4 δωροεπιταγές έκπτωσης ΕΝΑ Profit, αξίας 20€ έκπτωσης η κάθε μία. Οι  νικητές του Διαγωνισμού θα ανακηρυχθούν με τη διαδικασία της ηλεκτρονικής κλήρωσης από επιτροπή που θα απαρτίζεται από στελέχη της Διοργανώτριας. Η σχετική κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 9/11 στα γραφεία της Διοργανώτριας και ώρα  14.00. Στην εν λόγω κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών των Δώρων θα υποβληθεί το σύνολο των έγκυρων συμμετοχών βάσει των ανωτέρω.
Τα στοιχεία των νικητών του Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στο Διαδικτυακό Τόπο www.enafood.gr και οι νικητές θα ειδοποιηθούν από τη Διοργανώτρια με σχετικό μήνυμα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα δηλώσουν για τη λήψη newsletters.
Τα δώρα παρέχονται από τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείας και η Διοργανώτρια δεν φέρει οποιουδήποτε είδους ευθύνη έναντι των νικητών για την ποιότητα των δώρων ούτε παρέχει οποιουδήποτε είδους εγγύηση.
Κατά την παράδοση των δώρων η Διοργανώτρια μπορεί να ζητήσει την υπογραφή πρακτικού αποδοχής δώρου.
Οι παρόντες όροι διέπονται  και συμπληρώνονται από το Ελληνικό δίκαιο.  Η συμπλήρωση και υποβολή της φόρμας σημαίνει αυτόματα συμμετοχή στο Διαγωνισμό και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

Ο χώρος πώλησης των 2.180 τ.μ. χαρακτηρίζεται από σύγχρονη αισθητική καθώς το κατάστημα της Ρόδου αποτελεί το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας που εφαρμόζεται στην πράξη ο πλήρης ανασχεδιασμός της μάρκας, αναβαθμίζοντας σημαντικά τη συνολική εμπειρία αγοράς των πελατών.
Το νέο κατάστημα ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY ενισχύει την ανάπτυξη της τοπικής αγοράς και προσκαλεί όλους τους επαγγελματίες Λιανικής πώλησης, Μαζικής Εστίασης και Τουρισμού της Ρόδου να ανακαλύψουν από κοντά τη μοναδική ποιότητα και τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές!

add.to.shopping.list.title
add.to.shopping.list.no.lists
add.to.shopping.list.already.in.list
add.to.shopping.list.added.successfully