ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY Κατάστημα στη Χίο

06/07/2016

ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗ ΧΙΟ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ. Η αλυσίδα καταστημάτων χονδρικής ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY εγκαινιάζει νέο κατάστημα στην περιοχή της Χίου.

Η αλυσίδα καταστημάτων χονδρικής ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY εγκαινιάζει νέο κατάστημα στην περιοχή της Χίου.

Εγκαίνια σε ένα νέο κατάστημα χονδρικής πώλησης κάνει η αλυσίδα ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY, ξεκινώντας τη δραστηριοποίησή της στη Χίο και προσφέροντας σε όλους τους επαγγελματίες εμπορίας τροφίμων και μαζικής εστίασης του νησιού, υψηλή ποιότητα στις πιο συμφέρουσες τιμές.

Το κατάστημα ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY που θα εγκαινιαστεί την Πέμπτη, 07/07/2016, βρίσκεται στην Αγ. Σπυρίδωνος 92 εκτείνεται σε 1520 τ.μ. και διαθέτει άνετο χώρο 50 θέσεων στάθμευσης. Με 11 άτομα προσωπικό στην υπηρεσία των πελατών του, το νέο ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY της Χίου αποτελεί τη νέα πρόταση στη διάθεση ποιοτικών προϊόντων στο νησί.

Οι ανάγκες των επαγγελματιών τροφίμων της Χίου για άριστη ποιότητα και οικονομία θα καλύπτονται πλήρως μέσα από μεγάλη ποικιλία επώνυμων προϊόντων αλλά και προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Παράλληλα, με την έκδοση και χρήση της κάρτας ΕΝΑ PROFIT θα προσφέρονται επιπλέον προνόμια όπως μεγάλες προωθητικές ενέργειες, συλλογή πόντων μέσα από την αγορά συγκεκριμένων ειδών & επιστροφή χρημάτων μέσω δωροεπιταγών.

Το νέο κατάστημα ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY στηρίζει την ανάπτυξη της τοπικής αγοράς και προσκαλεί όλους τους επαγγελματίες τροφίμων της Χίου να το επιλέξουν για την ποιότητα, ποικιλία και τις μοναδικές τιμές του!

add.to.shopping.list.title
add.to.shopping.list.no.lists
add.to.shopping.list.already.in.list
add.to.shopping.list.added.successfully