23/04/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ENA FOOD CASH&CARRY Βόλου: Πιο ανανεωμένο από ποτέ!

Σε πλήρη ανακαίνιση του καταστήματός της στο Βόλο, προχώρησε η αλυσίδα ENA Food Cash & Carry. Το κατάστημα είναι πλέον έτοιμο να υποδεχτεί όλους τους επαγγελματίες μαζικής εστίασης και λιανικής πώλησης της περιοχής, απαντώντας στην πράξη σε κάθε τους ανάγκη για ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Στους ανανεωμένους χώρους πώλησης 2.550 τ.μ του ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY Βόλου, θα ανακαλύψετε τμήμα οπωροπωλείου και τυριών-αλλαντικών-deli καθώς και κρεοπωλείο, κατάψυξη-backloading ενώ η ποικιλία ξεπερνάει τους 10.000 κωδικούς τυποποιημένων  προϊόντων. Το κατάστημα διαθέτει τέσσερα ταμεία για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση των επαγγελματιών της περιοχής,.

Η ανανέωση του καταστήματος της ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY στον Βόλο επιβεβαιώνει την διαρκή εξέλιξη της αλυσίδας καθώς και την έμπρακτη επένδυσή της στην ελληνική περιφέρεια. Το ανανεωμένο κατάστημα ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στους επιχειρηματίες του Βόλου και των γύρω περιοχών, εξυπηρετώντας όλες τους τις ανάγκες με γνώμονα να ξεχωρίσει για την  άριστη ποιότητα, την μεγάλη ποικιλία και τις μοναδικές τιμές του!

Πληροφορίες για το κατάστημα ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY στο Βόλο: Διεύθυνση: Ευστρ. Αργίντη & Θεοδ. Νέγρη 35, Βόλος, Τ.Κ. 38334
Τηλέφωνο: 24210 84861
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή  6:00-20:00 και Σάββατο 6:00-16:00

add.to.shopping.list.title
add.to.shopping.list.no.lists
add.to.shopping.list.already.in.list
add.to.shopping.list.added.successfully