11/06/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το νέο BLOG ENA FOOD CASH&CARRY έχει «ανέβει» και σας καλωσορίζει!

Τα ENA FOOD Cash&Carry, με μακρά εμπειρία στην αγορά τροφίμων, συναντούν καθημερινά με αποτελεσματικότητα τις ανάγκες κάθε επαγγελματία. Τη Δευτέρα 11 Ιουνίου, η εταιρεία κάνει ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στους πελάτες της και τους καλωσορίζει στο νέο πρωτοποριακό BLOG, blog.enafood.gr.

Τοποθετώντας στο επίκεντρο τις πραγματικές ανάγκες κάθε σύγχρονου επιχειρηματία, τα ENA FOOD Cash&Carry αξιοποιούν την τεχνολογία και δημιουργούν ένα ακόμα καινοτόμο κανάλι επικοινωνίας στο digital περιβάλλον.

Στις πέντε (5) βασικές θεματικές ενότητες του νέου BLOG, μπορεί κανείς να βρει ιδανικές λύσεις, πληροφορίες και απαντήσεις για σημαντικούς άξονες του χονδρεμπορίου αλλά και του λιανεμπορίου, HORECA που εξυπηρετεί:

  • Νέες τάσεις
  • Επιδοτήσεις
  • Βασικές γνώσεις αύξησης της πελατεία
  • Πρακτικές συμβουλές βελτίωσης της επιχείρηση
  • Προωθητικές ενέργειες

Μέσα από αξιόπιστα άρθρα, συνεντεύξεις ειδικών και ευφάνταστες συνταγές για επαγγελματική κουζίνα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις σύγχρονες τάσεις, ενσωματώνοντας στοιχεία που θα κάνουν τη διαφορά στη δική σας επιχείρηση. Τo περιεχόμενo του BLOG ανανεώνεται κάθε εβδομάδα με σκοπό να παρουσιάζει τις πιο σύγχρονες εξελίξεις του κλάδου.

Σας προσκαλούμε να το επισκεφτείτε μέσω του https://blog.enafood.gr ή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του site ΕΝΑ FOOD Cash&Carry: https://www.enafood.gr/
 

add.to.shopping.list.title
add.to.shopping.list.no.lists
add.to.shopping.list.already.in.list
add.to.shopping.list.added.successfully