Φυλλάδιο Προσφορών Χονδρικής

Στην ενότητα αυτή θα βρείτε το ανανεωμένο 15νθήμερο έντυπο προσφορών της ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY με διπλό εξώφυλλο και μοναδικές προσφορές για επαγγελματίες λιανικής και επαγγελματίες μαζικής εστίασης. Κατεβάστε το διαδραστικό έντυπο, ξεφυλλίστε το, μοιραστείτε το με συνεργάτες σας και δημιουργήστε τις δικές σας λίστες. Με το «Αποστολή λίστας» μπορείτε να στείλετε τις λίστες των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν στο κατάστημα της επιλογής σας για ακόμα πιο άμεση εξυπηρέτηση.

 
15νθήμερο έντυπο προσφορών της ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY με διπλό εξώφυλλο και μοναδικές προσφορές για επαγγελματίες λιανικής και επαγγελματίες μαζικής εστίασης.

Σε περίπτωση διαφοροποιήσεων από το εκτυπωμένο έντυπο, ισχύουν οι τιμές, οι προσφορές και οι περιγραφές των προϊόντων, όπως απεικονίζονται στο ηλεκτρονικό έντυπο.

Ισχύει από Δευτέρα 30/11 έως 16/12

Αγαπητοί μας πελάτες, βάσει της νέας ισχύουσας νομοθεσίας, που δημοσιεύτηκε στις 10.11.2020 και ισχύει από 11.11.2020, αναστέλλεται η πώληση συγκεκριμένων προϊόντων από τα καταστήματα ΕΝΑ FOOD C&C. 

Ως εκ τούτου στο τρέχον φυλλάδιο προσφορών, που έχει εκτυπωθεί πριν από την υιοθέτηση των νέων διατάξεων, συμπεριλαμβάνονται προσφορές σε κατηγορίες προϊόντων που προσωρινά δεν είναι διαθέσιμα μέσω των φυσικών καταστημάτων της εταιρείας μας.
 

Η υπηρεσία απευθύνεται αποκλειστικά σε Επαγγελματίες Μαζικής Εστίασης και Αναψυχής και στους Επαγγελματίες Λιανικής Πώλησης Τροφίμων και μη Τροφίμων.

add.to.shopping.list.title
add.to.shopping.list.no.lists
add.to.shopping.list.already.in.list
add.to.shopping.list.added.successfully