Κατάστημα Πυλαίας Θεσσαλονίκης

Το δεύτερο ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY στη Θεσσαλονίκη

Τα ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY εγκαινιάζουν την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου το δεύτερο κατάστημά τoυς στη Θεσσαλονίκη, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την παρουσία τους στην περιοχή  με στόχο να προσφέρει περισσότερες επιλογές στους επαγγελματίες πελάτες τους.

Το νέο ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY είναι ένα ολοκαίνουριο κατάστημα στην περιοχή της Πυλαίας με χώρους πώλησης 1920τμ και 80 θέσεις στάθμευσης. Το κατάστημα έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει την ανάγκη κάθε επαγγελματία για γρήγορες και ευέλικτες αγορές παρέχοντας πάντα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του νέου ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY, οι επαγγελματίες μαζικής εστίασης, λιανικής πώλησης και τουρισμού της περιοχής μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερους από 10.000 κωδικούς προϊόντων που ανεφοδιάζονται καθημερινά. Η μεγάλη ποικιλία προϊόντων, με την υπογραφή της άριστης ποιότητας της  αλυσίδας, έρχεται να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στους επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης και των γύρω περιοχών, εξυπηρετώντας όλες τους τις ανάγκες.
Το κατάστημα διαθέτει τμήμα  οπωροπωλείου με ολόφρεσκα προϊόντα, ειδικό τμήμα τυριών-αλλαντικών-deli, τμήμα κρεοπωλείου με διάθεση κρεάτων και κρεατοσκευασμάτων καθώς και παντοπωλείο με τυποποιημένα προϊόντα, είδη συντήρησης και κατάψυξης.
 

Στοιχεία Καταστήματος - Υπηρεσίες

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:
 Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 50, Πυλαία Χορτιάτης , Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 555 35

Τηλέφωνο: 2310 473688

Email: EPylea@ab.gr

 


Ωράριο:

Δευτέρα – Παρασκευή: 6:00-21:00

Σάββατο: 6:00-20:00

Υπηρεσίες

  • 80 θέσεις δωρεάν parking
  • Δωρεάν Wi-Fi
  • Δίκτυο εξειδικευμένων πωλητών, που πραγματοποιεί συχνές επισκέψεις στα καταστήματα των συνεργατών, προκειμένου να ενημερώνει για extra προσφορές, νέα προϊόντα, αλλά και να δίνει λύσεις και συμβουλές

Έντυπο Προσφορών

Ξεφυλλίστε το έντυπο προσφορών μας, μοιραστείτε το με συνεργάτες σας και δημιουργήστε τις δικές σας λίστες.

Φτιάξτε τις λίστες σας
Προϊόντα

Δύο μεγάλες σειρές προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας

Δείτε περισσότερα
Κάρτα ΕΝΑ PROFIT

Αποκτήστε την κάρτα ΕΝΑ PROFIT & μπείτε στον κόσμο των προνομίων!

Αποκτήστε τη
add.to.shopping.list.title
add.to.shopping.list.no.lists
add.to.shopping.list.already.in.list
add.to.shopping.list.added.successfully